Ali želite kdaj podariti nekomu nekaj, kar mu bo ostalo za vedno v spominu? Morda za rojstni dan, morda celo ob okrogli obletnici? Ste vabljeni na poroko, pa ne veste, kaj bi podarili ženinu in nevesti? Morda pa želite nekoga razveseliti ob kakšnem drugem posebnem dogodku?

Podarite polet z balonom. To je zagotovo eno od najlepših in najbolj nepozabnih daril, ob katerem bo obdarjenec zanesljivo prijetno presenečen.

Če se vam zdi ideja zanimiva, izpolnite obrazec spodaj desno in se s predstavniki kluba dogovorite kako in kaj. Priskrbeli vam bomo posebno balonarsko darilno vizitko, v katero nato lahko napišete kakšno lepo misel in jo podarite.

Prejemnik darilne vizitke se nam bo nato sam oglasil in se z nami dogovoril za želeni termin izvedbe poleta.

Na polet pa lahko pridete tudi skupaj s prejemnikom darila in oboroženi s fotoaparatom ali videokamero poskrbite, da bo polet nepozabljen za vse večne čase.

Mi pa bomo poskrbeli, da nam bo v zraku resnično lepo, po poletu pa bomo s šampanjskim krstom slavljencu podelili tudi baronski naziv in lepo diplomo, ki ostane trajen spomin na lepo darilo.


Ali torej še vedno ne veste, kaj bi podarili svojim bližnjim? Podarite jim polet s toplozračnim balonom in razveselili jih boste, kot še nikoli.Kostanjevica na Krki

Puch, Avstrija

Maribor

Murska Sobota

Balonarski klub Ogenj

Kako letijo baloni?
Kdo so naši piloti?
Kdo pilotom pomaga?
Oglejte si podrobnosti...Naši sponzorji

Zahvaljujemo se našim sponzorjem. Oglejte si, kdo nam pomaga pri naših aktivnostih.Poletite z nami

Vas zanima, kako lahko tudi vi poletite z nami?
Vprašajte nas in povedali vam bomo!


Ime in priimek

E-mail (obvezno)

Sporočilo (obvezno)